info@labellezza.be | 03.755.06.10 | 0497.31.12.76 | Contact

Permanente Make-Up

Wenst u er op elk moment van de dag onberispelijk uit te zien, dan kan u kiezen voor permanente make-up.


Wat is permanente Make-up?

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 2 tot 5 jaar meegaat.

Doel van permanente Make-up

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up (bv. bij een avondmaquillage)

Voor eeuwig mooi

Het grote verschil met een tatoeage is dat permanente make-up niet écht definitief is: de pigmentvloeistof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en ‘slijt’ er door het natuurlijke vernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan u er wel mee douchen, baden, … kortom op elk moment van de dag ziet u er onberispelijk uit!

Ook iets voor u?

Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien? Heeft u niet zo’n vaste hand voor het aanbrengen van make-up? Heeft u een allergie ontwikkeld voor cosmetica of draagt u een bril? Heeft u vroeger meegedaan aan de “blote wenkbrauwenmode” en zijn uw haartjes niet meer teruggegroeid? Wenst u een lijntje boven de ogen als u uit het water komt bij het baden? Wilt u er ’s ochtends stralend uitzien als u wakker wordt?

Techniek

Wenkbrauwen

Er wordt rekening gehouden met het natuurlijk huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend de en vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen, met een sprekend uiterlijk.

Ogen

Er wodt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder- als bovenlid aangebracht worden. Bovendien geeft het een natuurlijk effect.

Behandeling

Vraag naar enkele belangrijke medische gegevens, welk mogelijk invloed hebben op de behandeling. Aanbrengen van de voorbehandelingscrème, welke een 15-tal minuten intrekt. Tijdens het inwerken van de crème, kiezen we samen de geschikte kleur en vorm en worden de nabehandelingsinstructies overlopen. Na het verwijderen van de crème kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen… Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die u nog een 5-tal dagen dient aan te brengen.

Tevens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de (gratis) nabehandeling indien er punten moeten bijgewerkt worden 4 à 5 weken na de behandeling.

Permanente Make-up een investering in uzelf!

Permanente Make-up Beveren

Donkvijverstraat 11/11, 9120 Beveren-Waas | info@labellezza.be | 03.755.06.10 | 0497.31.12.76